1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Intocmire si eliberare adeverinte

 

DEPOZITUL DE ARHIVA – MONTERO GROUP

Str. Dogariei, nr.129, Galati, Romania, C.P. 800225 

Tel: +40 (0) 236 320808

Program cu publicul

L-J: 09-12

(inclusiv telefonic)

ATENȚIE!!  "Cererile se trimit doar prin posta/ curier"

Eliberare adeverinte: de grupa, vechime, sporuri, reconstituire carnet de munca pierdut, adeverinte somaj si/sau alte drepturi salariale, sunt necesare urmatoarele :

-           Cerere

-           Copie CI/ BI

-           Copie carnet de munca pentru muncitorii permanenti (primele doua pagini cu datele personale si copii de pe paginile cu perioada integral lucrata la societatea pentru care solicitati adeverinte)

-              Taxa pentru serviciile de cercetare si intocmire adeverinte (conform tabelului anexat)Pentru contravaloarea achitata direct la depozit veti primi un bon fiscal pe care aveti obligatia de a-l pastra cel putin pana la eliberarea adeverintei, pentru adeverintele trimise prin curier sau mandat postal veti primi o factura pe care o veti achita la primire.

CEREREA trebuie sa cuprinda urmatoarele elemente:

-              Nume/prenume (doamnele vor specifica toate numele detinute anterior, separat pe perioade)

-              Adresa de domiciliu

-              Serie CI/BI, CNP

-              Data si localitatea nasterii,

-              Perioada, functia/meseria, specificul activitatii, sectia/ferma si societatea la care ati lucrat (pentru care solicitati adeverinta)

-              Categoria de adeverinta solicitata: adeverinta de grupa, sporuri, vechime, reconsituire carnet de munca pierdut, somaj, etc.

-              Nr. de telefon de contact

-              Data si semnatura

Important: Daca ati completat eronat in cerere nume, perioade, sectii, ferme sau alte date, iar rezultatul cercetarii este unul negativ, banii achitati nu se returneaza. Daca doriti sa reluam cercetarea veti depune o alta cerere si veti achita taxa aferenta cercetarii conform noilor indicatii.

Eliberarea documentelor personale originale: Carnetele de munca si/sau alte documente personale existente in arhiva detinuta - ceritificate, diplome, etc. pot fi ridicate doar personal, de proprietar sau de un imputernict, pe baza de semnatura (petentul trebuie sa prezente CI/BI in original la depunerea cererii) si

-              copie CI/ BI  proprietar

-              copie CI/ BI + Procura pentru imputerniciti

Intrarea in posesie a adeverintelor intocmite:

-      direct de la depozitul de arhiva

-      prin mandat postal/ curier 

Tarifele din tabelul anexat nu sunt limitative, pentru alte servicii conexe va rugam sa solicitati informatii la Depozitul de arhiva.

S.C. Montero Group S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru respingerea adeverintelor din alte motive, indiferent de destinatia folosirii lor, exceptandu-le pe cele care cuprind greseli de tehnoredactare prin refacerea adeverintei. Taxa achitata pentru eliberarea adeverintei nu se returneaza, indiferent de motivul invocat de petent.

Perioada de eliberare a adeverintei poate depasi 30 de zile, in functie de perioada solicitata si alte elemente independente de vointa noastra, care pot ingreuna procesul de cercetare in arhiva.

    Va multumim pentru intelegere!

pdf10.jpg - 105.20 KBpdf20.jpg - 101.66 KB


*
tarifele din tabelul anexat nu contin TVA si nu sunt limitative, pentru alte servicii conexe va rugam sa solicitati informatii la Depozitul de arhiva Montero Group